SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Yatçılar zorlandı

Yatçılar zorlandı

"Boğaz" denen bölgede 30 not şiddetindeki rüzgarla mücadele etmek durumunda kaldıklarını belirten Yelken, Motor ve Kürek Federasyonu Başkanı Basın Sözcüsü Dilek Talay, "Aydıncık'a gidişte zorlandık. 12 yatın da, Aydıncık'a sağ salim gelmesi tesellimiz oldu" dedi.

Yayın Tarihi: 19/07/14 10:51
okuma süresi: 2 dak.
Yatçılar zorlandı
A- A A+

Yelken, Motor ve Kürek Federasyonu tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 20 Temmuz Yat Rallisi'ne katılan yatlar Aydıncık'a vardı. Ancak ralliye katılanlar Aydıncık'a gidişte zorlu anlar yaşadılar.

"Boğaz" denen bölgede 30 not şiddetindeki rüzgarla mücadele etmek durumunda kaldıklarını belirten Yelken, Motor ve Kürek Federasyonu Başkanı Basın Sözcüsü Dilek Talay, "Girne'den 12 not ile başlayan yolculuğumuz, boğazda 30 nota yükselen rüzgar şiddeti ile zorlu bir mücadeleye dönüştü. Aydıncık'a vardığımızda 20 not şiddetinde rüzgar vardı. Neyse ki, ralliye katılan 12 yatımız da Aydıncık'a sağ salim geldi. Bu bizim tesellimiz oldu" dedi.

Dünkü günü yaylada, keçi kebabı yiyerek geçiren 20 Temmuz Yat Rallisi katılımcıları, bu akşam yola çıkarak yarın (20 Temmuz Sabahı) Aydıncık Kaymakamı'ndan alacakları bayrakla Çıkartma Plajı'na gelerek, törenin başlamasında görev yapacaklar.

Dönüş yolunun yine zorlu geçeceğini tahmin eden ralliciler, dönüşe planlanan zamandan önce çıkmaya hazırlanıyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.