SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Pedaller Girne'de dönecek

Pedaller Girne'de dönecek

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla "İstanbul'dan Girne'ye Barış Yolu" temasıyla yapılacak etkinlik için 30 kişilik ekip ülkemize geldi.

Yayın Tarihi: 19/07/14 10:54
okuma süresi: 2 dak.
Pedaller Girne'de dönecek
A- A A+

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla "İstanbul'dan Girne'ye Barış Yolu" temasıyla, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve KKTC Bisiklet Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği "Bisiklet Barış Turu", bugün gerçekleştiriliyor.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan bisiklet turu için adamıza gelen 30 kişilik ekip, ülkemizde gerçekleştirdiği bir dizi temaslar çerçevesinde Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı'nı da ziyaret ederek Bakanlık Danışmanı Hüda Hüdaverdi ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu tarafından kabul edildi.

Hüdaverdi: "Hoşgeldiniz"

Kabulde konuşan Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Danışmanı Hüda Hüdaverdi, konuk heyetleri aralarında görmekten ötürü mutlu olduklarını ve konuk heyetlerin bu anlamlı günlerde adamıza gelmelerinin kendilerini sevindirdiğini belirterek, heyetlere adamıza hoş geldiniz demek istediğini ifade etti.

Cahitoğlu: "Bizleri sevindirdiniz"

Kabulde konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da konuk heyetleri aralarında görmenin kendilerini sevindirdiğini ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Bisiklet Barış Turu'nun her yıl düzenlenmesinin iki ülke arasındaki ilişkileri daha da sıcak tutmaya devam edeceğini vurguladı. Konuşmaların ardından karşılıklı plaketler takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.