SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Macila'dan yarış öncesi açıklama

Macila'dan yarış öncesi açıklama

KKTOK Başkanı Hasan Macila,Lefkoşa'nın iki taraf belediye başkanlarının da bir araya geldiği Uluslararası Kıbrıs Rallisi'nin hazırlıkları için "Çalışmalar dört dörtlük değil, beş dörtlük yolunda gidiyor. 10 sporcumuz da bu yarışta yarışabilecek. Kayıt ücreti sorun olmayacak" dedi.

Yayın Tarihi: 19/07/14 10:59
okuma süresi: 2 dak.
Macila'dan yarış öncesi açıklama
A- A A+

Dünyanın tek bölünmüş başkenti Lefkoşa'yı birleştirecek olan Uluslararası Kıbrıs Rallisi için geri sayım hızlanırken, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) Başkanı Hasan Macila'dan sporcularımıza müjde geldi. Macila, "Kayıt ücreti sorun olmayacak" dedi.

KKTC Ralli Şampiyonu Ömer Yıldız'ın "Ben de yarışmak istiyorum. Ancak bu yarışa katılabilmek için 30-40 bin Euro'ya ihtiyacım var" demesi üzerine görüştüğümüz KKTOK Başkanı Hasan Macila, 10 Kıbrıslı Türk sporcunun da bu yarışta start alabileceğini söyledi.

Giderler Karşılanacak

"Sporcularımızın konu etkinlikle yarıştıklarını görmek en fazla bizleri mutlu edecektir. Hatta sadece seyirci özel etabında değil, tüm yarışta mücadele etmelerini istiyoruz" diyen Başkan Macila şöyle devam etti, "Yarışa katılmak isteyen sporcularımızın kayıt ücretleri sorun olmayacak. Hatta belki de benzin, lastik ve bunun gibi giderleri de karşılanacak. Yeter ki, sporcularımız bu yarışa katılabilsin. Onlar yarışabilecek arabalarını temin etsinler, yeterli olacaktır."

Beş Dörtlük

Dünya Ralli Federasyonu'nun (FIA) düzenlediği Avrupa Ralli Şampiyonası programında 25 Eylül 2014 tarihinde yer alan Uluslararası Kıbrıs Rallisi ön çalışmalarının nasıl gitti yönündeki soruyu da yanıtlayan KKTOK Başkanı Hasan Macila, Lefkoşa'nın iki taraf belediye başkanlarının da önceki bir araya geldiği belirtti.

Uluslararası Kıbrıs Rallisi hazırlıklarının yoğun, ancak zevkli devam ettiğini de söyleyen Macila, "Çalışmalar dört dörtlük değil, beş dörtlük yolunda gidiyor" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.