SPOR
okuma süresi: 2 dak.

İlk maçta adını yazdırdı

İlk maçta adını yazdırdı

Roma'ya transfer olan Salih Uçan, takımı ile çıktığı ilk maçında golünü atmayı başardı.

Yayın Tarihi: 20/07/14 08:14
okuma süresi: 2 dak.
İlk maçta adını yazdırdı
A- A A+

Salih'in başarılı performansı sonrası Roma Kulübü, transfer etmeyi düşündükleri PSG'li yıldız adayı Adrien Rabiot'tan vazgeçti...
Fenerbahçe'den İtalya'nın Roma takımına transfer olan genç oyuncu Salih Uçan, takımının Endonezya U23 takımı ile oynadığı hazırlık

Salih, karşılaşmanın 13. dakikasında Roma'yı 2-0 öne geçiren golü atarak yeni takımı ile çıktığı ilk maçında gol atma başarısı gösterdi. Karşılaşmayı Roma 3-1 kazandı.

BAŞKAN AÇIKILADI: SALİH'İN PERFROMANSI...

Salih Uçan'ın Roma'da ilk idmanlar ve oynanan hazırlık maçındaki performansı transfer hamlesine de etki etti... İtalyan basını tarafından başket ekibinin orta sahasını güçlendirmek adına yapmayı düşündüğü transferler arasında yer alan PSG'li Rabiot'tan vazgeçtiği yazıldı. Başkan Sabatini'nin Salih'in takıma çabuk uyum sağlaması ve Endonezya U21 ile oynanan maçtaki performansını ardından yapılan toplantıda PSG'nin 18 yaşındaki yıldız adayı Adrien Rabiot'tan vazgeçme kararı aldığı ifade edildi.

Salih'in performansından oldukça memnun kalan teknik heyet ve yönetim böylece milli yıldıza alternatif olabilecek bir yetenekten vazgeçmiş oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.