SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Dr. Küçük oyunları için 1 Ağustos'a kadar süre

Dr. Küçük oyunları için 1 Ağustos'a kadar süre

Spor Dairesi'nden iki yetkili ve 6 spor federasyonu başkanından oluşan Uluslararası Dr. Küçük Spor Oyunları Tertip Komitesi ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Komitenin ilk kararı, spor federasyonlarına ulaşmak ve 1 Ağustos'a kadar katılıp, katılmayacaklarının cevabını alma yönünde çalışma başlatmak oldu.

Yayın Tarihi: 25/07/14 08:32
okuma süresi: 2 dak.
Dr. Küçük oyunları için 1 Ağustos'a kadar süre
A- A A+

KKTC Milli Olimpiyat Komitesi'nde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle dört yıldır arzu edilen şekilde düzenlenemeyen Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları için düğmeye basılması ile birlikte tertip komitesi oluşturuldu.

Başkanlığını Aşkın Burcu'nun üstlendiği, Spor Dairesi'nden iki yetkili ve 6 spor federasyonu başkanından oluşan Uluslararası Dr. Küçük Spor Oyunları Tertip Komitesi ilk toplantısını dün (24 Temmuz 2014, Perşembe) gerçekleştirdi.

Komitenin ilk kararı, spor federasyonlarına ulaşmak ve 1 Ağustos'a kadar katılıp, katılmayacaklarının cevabını alma yönünde çalışma başlatmak oldu.

Federasyonlar, dün akşam kendilerine elektronik posta (e-mail) ile gönderilen katılım şartlarını kabul edip, Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'na katılıp katılmayacaklarını en geç 1 Ağustos 2014, Cuma gününe kadar bildirecekler.

Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'na katılmak isteyen spor federasyonlarına bu kez oyunlara katılım forumları gönderilecek ve bu forumları en geç 15 Ağustos 2014 tarihine kadar göndermeleri istenecek.

KKTC 2014 Bütçesi'nde 450 bin TL ayrılan Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları 8-25 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları'nın en parlak düzenlendiği yıl 2009 yılı olmuştu. Bu yıl gerçekleşen 11'inci Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları 27 ülkeden sporcuların katılımı ile 11 ayrı branşta yapılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.