SPOR
okuma süresi: 2 dak.

İstediği isim için çok net açıklama!

İstediği isim için çok net açıklama!

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Gary Medel için Cardiff City başkanı Mehmet Dalman'dan net bir açıklama geldi.

Yayın Tarihi: 27/07/14 09:39
okuma süresi: 2 dak.
İstediği isim için çok net açıklama!
A- A A+

Şili formasıyla Dünya Kupası'nda harikalar yaratan ve büyük beğeni toplayan Gary Medel ile Inter ve Galatasaray başta olmak üzere bir de Alman takımı ilgileniyor.

Cardiff City başkanı Mehmet Dalman artan transfer iddiaları üzerine bir açıklamada bulundu. Medel gibi Dünya Kupası'nda yıldızlaşmış bir oyuncularını kaybetmek istemediklerini söyleyen Dalman, "Medel için bir fiyat belirledik ve bu değişmeyecek. Biz, Cardiff ve oyuncu için en iyisi neyse onu yapacağız. Bu konudaki pozisyonumuz değişmedi. Onunla ilgilenen bazı kulüpler var fakat şu ana kadar hiçbiriyle bir anlaşma sağlayamadık" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Championship'te mücadele edecek olan Cardiff geçen sezon Medel için Sevilla'ya 11 milyon pound bonservis bedeli ödemişti. Onu 10 milyon pounddan az bir bedele göndermeyi düşünmüyorlar.

Lakabı "Pitbull" olan 26 yaşındaki oyuncu normalde orta sahanın ortasında forma giyiyor. Fakat Dünya Kupası'nda Şili formasıyla üçlü savunmanın ortasında libero olarak görev yapmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.