SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Mancini ve Keita Galatasaray'a rakip oldu

Mancini ve Keita Galatasaray'a rakip oldu

Yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Galatasaray, bu yaz döneminin üçüncü hazırlık maçına yarın Macaristan Ligi ekiplerinden Honved ile karşılaşacak.

Yayın Tarihi: 27/07/14 17:05
okuma süresi: 3 dak.
Mancini ve Keita Galatasaray'a rakip oldu
A- A A+

Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Vorwarts Steyr'i 3-1 yenen ve ikinci hazırlık maçında ise Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e 3-1 yenilen Galatasaray'ın Pazar günü saat 19:00'da Honved ile oynayacağı hazırlık maçı D-Smart 77. Kanal Smart Spor HD'den yayınlanacak.

BG Bozsik Stadı'ndaki mücadelenin sarı kırmızılı taraftarlar için ayrı bir yönü var. 2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giyen ve mücadelesi ile sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran kazanan Abdül Kader Keita, Honved forması altında Galatasaray'a karşı mücadele edecek.

Galatasaraylılar için maçın tek sürprizi Keita ile sınırlı değil... Geçtiğimiz ay yolların ayrıldığı İtalyan teknik adam ROberto Mancini'nin oğlu Andrea Mancini de Honved forması giyiyor ve bu maçın kadrosunda yer alması bekleniyor.

KEITA VE YOULA ANTRENMANI İZLEDİ

ESKİŞEHİRSPOR'un eski futbolcusu Youla'da Keita ile idmana gelirken, Burak Yılmaz ve Veysel Sarı'ya takıldı.
Youla Galatasaray'ın taktik idmanı sırasında Burak Yılmaz'ın attığı gol sonrasında Türkçe olarak " Sen var ya çok büyük golcü oldun ha" diye bağırdı. Burak Yılmaz da idman sonrasi "ooo souleymane youla" tezahüratı yaptı. Youla da Eskisehir'de oynadigi Veysel'e "Vay be sen Galatasaray ha Bravo Veysel diye seslendi"

Galatasaray'ın antrenmanını izleyen Keita, açıklamada bulunarak, " Galatasaray'ı burada görmek bizim için onur. Keşke Galatasaray her gün burada olsalar. Bugün beni insanlar tanıyorsa Galatasaray ve taraftarı sayesinde...Onları hiçbir zaman unutmayacağım. Abdulkader Keita tezahüratını bazen kendi kendime söylüyorum" dedi. Keita, Chedjou ve eski takım arkadaşları Hakan Balta ve Aydın ile şakalaştı.

PRANDELLİ SAVUNMA ÇALIŞTIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü, sık sık oyunu durdurup oyuncularına uyarılarda bulundu hücum ve savunma varyasyonlarında en iyisi yapılana kadar pozisyonları tekrarladı. Prandelli ayrıca çabukluk ve güç idmanlarına da müdahil oldu ve oyuncularına hareketlerinin nasıl yapılacağını zaman zaman kendisi anlattı. Prandelli, zaman zaman oyuncularını yüksek sesle uyarırken istedikleri yapıldığında ise futbolcularını alkışlarla destekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.