SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Liglere katılım ve tescil işlemi 31 Ağustos'ta bitecek

Liglere katılım ve tescil işlemi 31 Ağustos'ta bitecek

2014-2015 Sezonu için kulüplerin her yıl ilgili sezon için lig katılımı ve kulüp tescil kaydını yaptırması tüzük ve talimatlarla belirlenmiş olan düzenleme, bu sezon için 29 Ağustos 2014 Cuma günü mesai bitimiyle tamamlanacak.

Yayın Tarihi: 28/07/14 15:10
okuma süresi: 1 dak.
Liglere katılım ve tescil işlemi 31 Ağustos'ta bitecek
A- A A+

Kulüplerimizin öncelikli olarak en güncel gerçekleştirilen genel kurul tutanaklarıyla tespit edilmiş olan yönetim kurulu listesini ilgili ilçe kaymakamlığından tescil ettirdikten sonra, KTFF'ye de ibrazı şarttır. Oluşturulan yönetim kurulu listesiyle ile birlikte, "2014-2015 Sezonu Liglere Katılım Formu" ve "Kulüp Tescil Taahütnamesi ve İmza Sirküleri Beyannamesi (Form 10)" KTFF'ye belirtilen tarihe kadar ibrazı da ayrıca gerekmektedir.

Tüm işlemlerin KTFF nezdinde doldurulması halinde, tasdik de KTFF İdare Amirliğince yapılabilmektedir. Evrakların doldurulması KTFF dışında, yalnızca Tasdik Memurlukları tarafından tasdik edilmiş olarak kabul edilecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.