SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Adler'den vefa örneği

Adler'den vefa örneği

Rusya'da faaliyet gösteren Adler Tenis Akedemi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Adler Tenis Turnuvası'na bu yıl ülkemiz tenis hocalarından merhum Yusuf Yönlüer'in adını verdi.

Yayın Tarihi: 30/07/14 10:59
okuma süresi: 2 dak.
Adler'den vefa örneği
A- A A+

Gerek Türkiye gerekse yurtdışında kurduğu iyi ilişkiler sonunda tenis çevreleri tarafından sevilen Yönlüer'in vefatı da ülke tenis çevrelerini üzdüğü kadar yurtdışında bulunan tenis camasını da derinden üzmüştü

Bu düşünceden yola çıkan Adler Tenis Akademi bir vefa örneği göstererek bu yılki turnuvaya merhum Yusuf Yönlüer'in adını verdi.

Bu yılki ödenek yetersizliğinden Federasyona bağlı sporcular turnuvaya katılamamış ancak iyi ilişkilerin kesintiye uğramadan devamını sağlayabilmek adına Tenis Federasyonu Başkanı Saffet Barutcu ayni zamanda Yusuf Hoca'nın yetiştirdiği başarılı bir sporcu olan kızı Özay Barutcu ile Adler'e giderek Turnuvaya katıldı.

Bu ziyaretin en etkileyeci kısmı Adler Tenis Akademisi'nin sözkonusu turnuvayı Yusuf Yönlüer anısına gerçekleştirmesi oldu.

Gerçek anlamda büyük bir vefa örneği sergileyen Adler Tenis Akademisi Başantrenörü Tatiana Zinina bu turnuvanın Yusuf Yönlüer adına yapılacağını son ana kadar kimseye açıklamadı ve turnuva günü büyük bir sürpriz yaptı.

Sözkonusu turnuvanın Yusuf Yönlüer adına yapılmış olması, turnuvanın ülkemiz açısından önemini bir o kadar daha artırdı.

Turnuvada yer alan Özay Barutcu, pazartesi ve salı günü oynadığı müsabakaları kazanarak turnuvada çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.