SPOR
okuma süresi: 1 dak.

İskele güç depoluyor

İskele güç depoluyor

Yeni sezon çalışmalarına başlayan Gençlerbirliği saha çalışmalarının yanında saha dışı çalışmalarına da yer veriyor.

Yayın Tarihi: 30/07/14 11:29
okuma süresi: 1 dak.
İskele güç depoluyor
A- A A+

Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Gençlerbirliği yeni sezon çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına ilave olarak saha dışında düz koşu olarak da devam ediyor.

GÜÇ DEPOLUYORLAR

Sezonu kalabalık bir futbolcu grubuyla açan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ahmet Ogan saha dışında düz koşu şeklinde gerçekleştirdiği antrenmanlarda takıma güç depoluyor.

DAHA FAZLA MOTİVASYON

Teknik direktör Ahmet Ogan saha içinde yapılan çalışmaların büyük faydasını gördüklerini ancak saha dışında yapılan çalışmaların moral ve motivasyon anlamında daha büyük etkisi olduğunu kaydetti.

BAYRAM ARASI VERİLDİ

Ahmet Ogan tüm takımlar gibi Gençlerbirliği olarak takıma izin verdiklerini ve bayram sonrasında çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Ogan birkaç haftalık süre sonrasında takımın yerine oturacağını ve hazırlık maçlarıyla eksiklerini ve hatalarını göreceklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.