SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Hakemlerden merhaba

Hakemlerden merhaba

Futbol Hakemlerinin sembolik sezon açılışına katılan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, "Benden fazla kilosu olan hakem, görev istemesin"

Yayın Tarihi: 01/08/14 08:02
okuma süresi: 3 dak.
Hakemlerden merhaba
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'na (KTFF) bağlı hakemler 2014 – 2015 Futbol Sezonunu dün düzenlenen sembolik sezon açılışı töreni ile açtılar. Sezon açılışına katılan 73 hakem, yeni sezonda görev yapmaya hazır olduklarını gösterdiler.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve KTFF Dış İlişkiler Sorumlusu Orçun Kamalı'nın konuk olarak katıldıkları törende; Kıbrıs Türk Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) Başkanı Mehmet Özbilgehan; KTFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sadık Özbilgehan ve MHK Eğitim, Planlama, Araştırma ve Komisyonu Başkanı Derviş Atakan birer konuşma yaptı.

Spor basını ve hakemlere baklava ikramında bulunulan sembolik açılış töreninde Futbolcular Derneği Başkanı Salih Işık, KTFHGD Başkanı Mehmet Özbilgehan'a çiçek vererek "Hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Teknoloji Kullanılacak

Atatürk Spor Salonu'nda saat 18:00'de gerçekleşen sezon açılışı törenine katılan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, "Arkadaşlar, görev talep etmeden önce kantara çıkacak ve kendinizi tartacaksınız. Benden fazla kilosu olan hakem, lütfen görev talep etmesin" diyerek hakemlere gözdağı verdi.

Brezilya Dünya Futbol Şampiyonası'nda uygulanan yeniliklere de dikkat çeken Sertoğlu, "Önümüzdeki sezon teknolojik gelişmeleri bizler de uygulayacağız" dedi ve hakemlerin yeni gelişmelere hazır olmalarını talep etti.

Dört hakem Savaş Tilki, Cevdet Kanatlı, Aziz Dayı ve Abdullah Adem'in bu sezonun sonunda görevlerini bırakacaklarını da açıklayan Sertoğlu, onlar için bir şeyler yapılması gerektiğini de vurguladı.

Konuşmalar

KTFHGD Başkanı Mehmet Özbilgehan, futbolcuların formayı kapmak için çok çalışmalarının gerektiği gibi, özellikle yeni hakemlerin görev alabilmeleri için çok çalışmaları gerektiğine dikkat çekti.

Yeni bir sezona, yeni bir heyecanla başladıklarını belirten MHK Başkanı Sadık Özbilgehan ise, KTFF Başkanı, yönetim kurulu ve basının yanlarında olduklarını hatırlatarak, yeni sezonda hayırlı lig dileğinde bulundu.

MHK EPAK Başkanı Derviş Atakan ise, yeni sezona hazırlık için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve İzmir'de gerçekleşecek kondisyon kampının önemine dikkat çekti.

Hakemlerin Programı

2-6 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek kondisyon kampına gidecek olan hakemler, 10-12 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek hakem eğitim seminerine katılacaklar. Hakemler 16 Eylül 2014 tarihinde eğitim testine tabii tutulacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.