SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Klasman şampiyonları belli olacak

Klasman şampiyonları belli olacak

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonasında gözler 3. ve son etap turnuvası olan Gazimağusa Belediyesi Turnuvasına çevrildi.

Yayın Tarihi: 01/08/14 08:44
okuma süresi: 2 dak.
Klasman şampiyonları belli olacak
A- A A+

3 Etabdan oluşan 2014 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonasında Genel Klasman şampiyonları hafta sonu belliolacak.

Toplam 20000 TL ödüllü şampiyonada Genel Klasman da ilk 5 sırayı elde edecek olan sporcular ödül almaya hak kazanacak.Sporcular Kişisel olarak aldıkaları puanlar ile Sporcu Bireysel Genel Klasman Puanları ve sıralaması belli olacak.

Plaj Voleybolu'nda Gözler Son Etaba Çevrildi

Gazimağusa Belediyesi ve Voleybol Federasyonu işbirliği içerisinde geçekleşecek olan 3. ve son etap da toplam 17 takım zirve ve şampiyonluk mücadelesi verecek. Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Cumartesi saat 10.00 da Galpsides Plajın da başlayacak.Turnuvanın ilk günününde toplam 22 müsabaka oynanacak.Turnuvanın tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenecek olan törenle takdim edilcek.

Son Etab Öncesinde Erkeklerde Kemal-Aliosman,Bayanlarda Buğra- Merve Zirvede

KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası son etabı öncesinde iki etab sonunda elde ettikleri puanlar ile bayanlarda Buğra-Merve ikilisi büyük ölçüde şampiyonluğu garantilerken erkeklerde Kemal –Aliosman çifti son etab da finale yükselmesi halinde şampiyonluğunu kesin olarak ilan edecek. Erkeklerde Şampiyonluğun diğer iddialı iki takımı Umut-Ferdi ve Kemal –Devrim İkilisinin son etab da alacağı derece yanında Kemal –Aliosman çiftinin elde edeceği derece şampiyonu belli edecek.

Turnuvanın ilk maçları

Atakan –Nail/Ertan-Ahmet

Erkek G

Ahmet-Engin/Salih-Doruk

Erkek G

Canan-Ayşe/Asena-Sedef

Bayan G

Çisem-Yağmur/Melisa-Tuğçe

Bayan G


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.