SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Burcu sonuçtan memnun

Burcu sonuçtan memnun

Slovenya'nın Portoroz kentinde gerçekleştirilen Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası'nda takım halinde başarılı sonuçlar alındığını belirten Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu, "Yıldızlarımız gelecek vaat ediyorlar" dedi

Yayın Tarihi: 12/08/14 08:15
okuma süresi: 3 dak.
Burcu sonuçtan memnun
A- A A+

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu'nun (EPBF) düzenlediği Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Kuzey Kıbrıs Bilardo Yıldız Milli Takımı önceki akşam ülkemize döndü.

Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası'nda takım halinde başarılı sonuçlar alındığını belirten Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu, "Yıldızlarımız gelecek vaat ediyorlar" dedi.

"Daha önce yıldız ve genç kategorilerinde mücadele eden sadece bir sporcumuz, Berk Mehmetçik vardı" diyen Başkan Burcu, Bilardo Federasyonu'nun geleceğe yatırım yaptığını belirtti.

Avrupa Şampiyonluğu

Hedeflerinin büyük olduğunun altını çizen Aşkın Burcu, "Bugün yıldız milli takımımızda Osman Şanlısoy, Aykın Burcu ve Mustafa Alnar var ki, bu sporcularımız 2-3 yıl saha yıldızlar kategorisinde oynayacaklar. Her biri parlayan bir yıldız ve yakın gelecekte onlardan Avrupa çapında başarılar bekliyoruz" diyerek, hedeflerinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu açıkladı.

Takımsal Mücadele

Başarılı yıldız ve genç sporcuların sayılarındaki artışta, Hollanda'dan getirilen eğitmenin de payı olduğuna dikkat çeken Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu, "Takımsal başarıda başarı grafiğimiz yükselmiştir. Sporcularımız bir birlerine destek oluyor, birinin hatasını bir diğeri telefi edebiliyor. En önemlisi takım halinde mücadele etmeyi biliyorlar" dedi.

İlk iki karşılaşmasını kazandıktan sonra Avusturya ile eşleşmelerini talihsizlik olarak nitelendiren Burcu, "Yıldız takımımız Avrupa Beşincisi oldu ki, bu da büyük bir başarıdır. Önümüzdeki yıl hedefimiz Avrupa Şampiyonu olmaktır" şeklinde konuştu.

Federasyon Başkanı Burcu, bu yıl gençler kategorisinde mücadele eden Mehmetali Sözgen'in başarısına da dikkat çekti ve ondan da gençler kategoride başarı beklediklerini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.