SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Anı Turnuvası'nın 5'incisi başladı

Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Anı Turnuvası'nın 5'incisi başladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Beach Club'ta gerçekleştirilen ve 30 takımda toplam 98 oyuncunun mücadele ettiği turnuva bugün oynanacak yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlanacak.

Yayın Tarihi: 17/08/14 09:17
okuma süresi: 1 dak.
Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Anı Turnuvası'nın 5'incisi başladı
A- A A+

Geleneksel olarak düzenlenen Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Anı Turnuvası'nın 5'incisi dün oynanan maçlarla başladı.
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği ve ana sponsorluklarını SBC Plastik ile Sacem'in yaptığı turnuvada 30 takım halinde ve 98 sporcu şampiyonluk mücadelesi veriyor.

DAÜ Beach Club'ta dün sabah saat 9.00'da başlayan turnuvanın ilk gününde eleme karşılaşmaları oynandı. Bugün yine saat 9.00'da başlayacak turnuva yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlanacak.

Ülkedeki en geniş katılımlı plaj voleybolu turnuvası özelliğini taşıyan Osman Maraşlı Plaj Voleybol Turnuvası'nda çiftler, karışık çiftler ve üçlü takımlar kategorilerinde maçlar yapılırken final karşılaşmaları her yıl en az 1000 seyirci önünde oynanıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.