SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Lefke'den Ocak'a 3 gol 3-1

Lefke'den Ocak'a 3 gol 3-1

Statüleri farklı, ancak hedefler ayni olan iki takımın mücadelesinde hakem itirazları, sert hareketler sergilenirken; teknik direktörler yeni sezonda uygulayacakları taktikleri deneme olanağı buldular.

Yayın Tarihi: 17/08/14 09:43
okuma süresi: 2 dak.
Lefke'den Ocak'a 3 gol 3-1
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen 2013 – 2014 Futbol Sezonu öncesinde K-Pet Süper Lig takımı Lefke, 1'inci Lig takımı Türk Ocağı Limasol (TOL) dün hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı konuk ekip Lefke 3-1 kazandı.

Statüleri farklı, ancak hedefler ayni olan ve bu sezon liglerinde şampiyonluk arzulayan iki takımın hazırlık karşılaşması lig mücadelesi tadında geçti. Fehim Dayı, Ahmet Dayı ve Cem Öksüzoğulları (Cimi) hakem üçlüsünün yönettikleri karşılaşmada hakem itirazları, sert hareketler sergilenirken; teknik direktörler yeni sezonda uygulayacakları taktikleri deneme olanağı buldular.

Galibiyet İkinci Yarıda

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Aziz'in kafa golü ile 1-0 galip duruma yükselen Lefke, ayağa top oynayan ve oyunu yöneten taraf oldu. Önce Lefke'nin oyununu bozmak durumunda kalan TOL, savunmadan çıkmada zorlandı. Ancak ilk yarının son dakikasında Şenol ile beraberlik golünü bulmayı başardı ve ilk devre 1-1'lik beraberlikle kapandı.
Devre arası teknik direktörlerin son uyarılarını alan iki takım futbolcuları da, ikinci yarıya galibiyet golünü arzu ederek çıktılar.

Hem Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, hem de TOL Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerle adamlarını deneme olanağından da yararlandılar.

Ancak ikinci yarıda Smart ve Kasım Tağman ile golleri bulan taraf konuk ekip Lefke oldu ve karşılaşmayı menekşe beyazlılar 3-1'lik skorla kazandılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.