SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cankurtaran eğitimi veriliyor...

Cankurtaran eğitimi veriliyor...

Güçver Su Sporları Merkezi ve SAS Cankurtaran Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen cankurtaran eğitimi, kursları Salı günü tamamlanacak.

Yayın Tarihi: 18/08/14 10:52
okuma süresi: 2 dak.
Cankurtaran eğitimi veriliyor...
A- A A+

TSSF (Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu) ile ILS (Uluslararası Can kurtarma Federasyonu) müfredatının uygulandığı kurslarda başarılı olanlara Bronz ve Gümüş cankurtarma brövesi verilecek.

KKTC'nin yasalarına göre tüm otel, plaj ve havuzlarda cankurtaran bulundurma zorunluluğu olduğuna dikkat çekilen açıklamada gerçekleşen kursta 12 kursiyerin eğitim aldığını ve başarılı olanların cankurtaran hizmeti verebileceğine dikkat çekildi.

Güçver Su Sporları Kulübü başkanı Mustafa Güçver yaptığı açıklamada kursları sürekli düzenleyerek ilgili kurum ve kuruluşlara cankurtaran yetiştirmek istediklerini belirterek "adamızda birçok işsiz gencimize ve yaz tatilini değerlendirmek isteyen gençlerimize istihdam sağlanacağını düşünüyoruz" dedi.
bugün tamamlanacak cankurtaran kursunda teorik ve pratik cankurtarma bilgilerini, profesyonel ve TSSF den yetkili eğitmenler tarafından, havuzda, denizde, açık suda tüm tatbikatları canlı yapılarak birebir uygulamalı yapılıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.