SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Topaloğlu'ndan özeleştiri

Topaloğlu'ndan özeleştiri

Hazırlık maçlarını K-Pet Süper Lig'in güçlü takımları ile yaptıklarına dikkat çeken Türk Ocağı Limasol Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, "Futbolcularımın çalışmalara katılımları ve istekli oluşlarından memnunum. Ancak takımımız sezona henüz hazır değil"

Yayın Tarihi: 19/08/14 08:02
okuma süresi: 2 dak.
Topaloğlu'ndan özeleştiri
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen K-Pet 1'inci Ligi'nde sezonu şampiyonluk parolası ile açan Türk Ocağı Limasol (TOL), yeni sezona hazırlıklarını kros, deniz ve saha çalışmaları yanında hazırlık maçlarıyla da sürdürüyor. Teknik Direktör Hasan Topaloğlu'ya göre takım henüz hazır değil.

Hazırlık maçlarını özellikle K-Pet Süper Lig'in güçlü takımları ile yaptıklarına dikkat çeken TOL Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, "Bostancı Bağcıl, Mormenekşe ve Lefke ile hazırlık karşılaşmaları yaptık. Gençler Birliği ile de yapacağız. Amacımız bu karşılaşmalarda oyun hatalarımızı görmek ve sezon başlayıcına kadar bu hataları düzeltmektir" dedi.

Henüz takımının kondisyon ve taktik yönünden geldiği yerden memnun olmayan Topaloğlu, "Futbolcularımın çalışmalara katılımları ve istekli oluşlarından memnunum. Takıma yeni gelen Bilal, Nazım Mehmet Kanat ve kaleci Cenk'in takıma uyumları henüz tamam değil. Bu uyumu sağlarken, bu sezon uygulayacağımız taktikleri de henüz takıma oturtamadık. Hazırlık maçlarında galibiyet veya mağlubiyetin bir önemi yoktur. Geniş bir kadromuz var. Futbolcularım istekli çalışıyor. Ancak takımımız sezona henüz hazır değil" şeklinde konuştu.

TOL'un Ağustos'2014 ayı sonunda gireceği hazırlık kampına kadar eksikliklerini tamamlamak istediklerini belirten Hasan Topaloğlu, sarı siyahlı ekibin bu sezon Süper Lig'e yükseleceğine olan inancını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.