SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Eliz final oynuyor

Eliz final oynuyor

"UK Masters Çiftler" final maçında rakibi sahaya çıkmayınca şampiyon olan tenisçimiz, teklerde yarı finaldeki rakibini 7-6 ve 6-3'lük setlerle mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.

Yayın Tarihi: 21/08/14 07:59
okuma süresi: 1 dak.
Eliz final oynuyor
A- A A+

Ülkemizin tenisindeki gururuz Eliz Moloney Yorgancı, İngiltere'de Nottingham'da katıldığı "UK Masters"ler turnuvasında finale kaldı.

Dün "U14 UK Masters Çiftler" final mücadelesinde rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle şampiyonluğa ulaşan sporcumuz, tekler yarı finalindeki rakibini de 7-6 ve 6-3'lük setlerle mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.
Final saat 10.00'da
İngiltere'nin en iyi 32 tenisçisinin mücadele ettiği "UK Masters" turnuvasında U14 kategorisinde mücadele etmekte olan tenisçimiz final karşılaşmasını bugün (21.08.2014, Perşembe) İngiltere saati ile saat 10:00'da oynayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.