SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Eliz yine şampiyon

Eliz yine şampiyon

Birleşik Krallık Ustalar Tenis Turnuvası'nın tek kızlar final maçında rakibi Emily Appleton'u setlerde 2-0 mağlup eden sporcumuz Eliz Maloney Yorgancı, şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Yayın Tarihi: 22/08/14 08:17
okuma süresi: 2 dak.
Eliz yine şampiyon
A- A A+

Ülkemizin başarılı kız tenisçisi Eliz Moloney Yorgancı, İngiltere'de Nottingham kentinde gerçekleşen turnuvada şampiyon oldu ve başarılarına bir yenisini ekledi.

Birleşik Krallık Ustalar Tenis Turnuvası'nın tek kızlar final maçında İngiltere'nin 14 Yaş Altı Kategorisi'nin 1 numaralı tenisçisi Emily Appleton ile oynayan Eliz Maloney Yorgancı, zorlu rakibini 6-3 ve 6-3'lük skorlarla setlerde 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Birleşik Krallığın en seçkin 32 14 Yaş Altı tenisçisinin katıldığı şampiyonanın Tek Kızlar final karşılaşması dün (21 Ağustos 2014, Perşembe) oynandı. Karşılaşma Kıbrıs saati ile saat 12:00'de başladı.

Arden Gıda Ltd.; Atakom Ticaret Ltd.; Gıda Şirketi Ltd.; Metgin ve Oero Trading Ltd.'in katkılarıyla İngiltere'de tenis eğitimi gören Eliz Maloney Yorgancı; 4 -9 Ağustos 2014 tarihlerin Belçika'nın Hasselt şehrinde gerçekleşen Geç Şampiyonlar Kupası'nda çiflerde şampiyon olmuş, teklerde final oynamıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.