SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Mapfree sezona merhaba dedi

Mapfree sezona merhaba dedi

Mapfree Yaşam Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği açılışla başladı. Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Lokalinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca'da katıldı.

Yayın Tarihi: 23/08/14 10:15
okuma süresi: 2 dak.
Mapfree sezona merhaba dedi
A- A A+

Mapfree Yaşan Spor Kulübü başkanı Alişan Şan törende yaptığı konuşmada kulüp olarak gençlerin boş zamanlarını spor ile doldurmaları açısından fırsat yarattıklarını belirterek destek olan herkese teşekkür etti.

Kulübün asbaşkanı Ödül Muhtaroğlu Mapfree Yaşam Spor Kulübü'nün basketbol ile başladığını ve Masa Tenisi ile devam ettiğini belirterek diğer spor dalları için de çalışmalarının sürdüğünü gerçek bir spor kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise konuşmasında gençlere fırsat yaratmanın çok önemli olduğuna dikkat çekerek gençlerin de bunu değerlendirmesinin daha da önemli olduğunun altını çizdi. Karaca gençlere yatırım yapan Mapfree Yaşam Spor Kulübü'nü de başarılarından dolayı kutladı.

Açılış töreninin son bölümünde ise geçtiğimiz sezon kulübe katkı koyan sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ile AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca tören sonrasında masa tenisi maçı yaptı. Arabacıoğlu ve Karaca oynamanın ne kadar zor olduğuna dikkat çekerek sporculara başarılar diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.