SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Zirvedekilerin mücadelesi

Zirvedekilerin mücadelesi

2014 Bocce Erkekler Ligi lideri Lefkoşa Darts Birliği, dördüncü haftada en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ile karşı karşıya gelecek.

Yayın Tarihi: 24/08/14 09:18
okuma süresi: 2 dak.
Zirvedekilerin mücadelesi
A- A A+

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından düzenlenen 2014 Erkekler Bocce Ligi'nin 4'üncü hafta karşılaşmaları 26 Ağustos 2014, Salı günü oynanacak.

2014 Bocce Erkekler Ligi lideri Lefkoşa Darts Birliği (LDB), dördüncü haftada en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk üç haftasını üç galibiyetle tamamlayıp, 9 puanla liderlik koltuğunda yer alan LDB, 7 puana sahip iki takımdan biri olan Küçük Kaymaklı ile zirve mücadelesi verecek.

7 Puana sahip bir diğer takım olan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) de puan cetvelinin ilk iki sırasındaki iki takımın mücadelesini yakından takip edecek. UKÜ'nün 4'üncü haftadaki rakibi ise, Deniz Plaza olacak.

Galibiyet Şart

2014 Bocce Erkekler Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Küçük Kaymaklı, lider LDB karşısında mutlaka galibiyet parolası ile çıkacak.

Küçük Kaymaklı Takım Kaptanı Yenal Senin, "Galibiyet şart" dedi ve haftanın derbisine iyi hazırlandıklarını vurguladı.

Erkekler Bocce Ligi 4'üncü Hafta Programı:

Deniz Plaza - UKÜ
GÜHAD – Çetinkaya
Küçük Kaymaklı – LDB

Erkekler Bocce Ligi Puan Durumu:


Sn.

Takımlar

O

G

M

Puan

1.

L.D.B.

3

3

0

9

2.

K. Kaymaklı T.S.K.

3

2

1

7

3.

U.K.Ü.

3

2

1

7

4.

Deniz Plaza S.K.

3

1

2

5

5.

G.Ü.H.A.D.

3

1

2

5

6.

Çetinkaya T.S.K.

3

0

3

3


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.