SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Süper Kupa heyecanı Telsim'de

Süper Kupa heyecanı Telsim'de

Süper Kupa Şampiyonu'nu bilen kişi, Telsim'den Vodafone Smart Tablet kazanıyor.

Yayın Tarihi: 24/08/14 09:24
okuma süresi: 3 dak.
Süper Kupa heyecanı Telsim'de
A- A A+

Sporseverlerin heyecanına ortak olmak amacıyla yarışmalar düzenleyen Telsim, Dünya Kupası Finali'nin ardından tüm futbol severlerin heyecanla beklediği bir diğer karşılaşma olan Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupası finali ilgili bir yarışma düzenledi.

Sporseverler, 25 Ağustos Pazartesi günü saat 20:30'da Türkiye futbolunun iki büyük takımı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynananacak olan karşılaşmanın galibi hakkında tahmin yürüterek favori takımlarının adını KUPA yazıp 5872'ye veya 05488551515 numaralı telefona mesaj gönderecek. Doğru tahmin yürüten kişiler arasında yapılan çekiliş sonucu şeçilen talihli kişi, Telsim'den Vodafone Smart Tab kazanacak.

Yarışmacılar takımların anlık oy oranlarını http://www.kktctelsim.com/superkupa/ adresinden ziyaret edebiliyor.
Son iki yıldır üst üste TFF Süper Kupa Finali'nde karşı karşıya gelen iki ezeli rakip bu kez üçüncü defa Süper Kupa için kıyasıya mücadele edecek.

Son iki kupanın galibi Galatasaray ile Türkiye Ligi Şampiyonu Fenerbahçe süper kupa için mücadele edeceği dev karşılaşma....

Türkiye futbolunun en önemli karşılaşmalarından biri olan Türkiye Süper Kupası heyecanını aboneleriyle birlikte yaşayan Telsim, daha önce de Dünya Kupası Finalisti'ni doğru tahmin eden bir kişiyi Vodafone Smart Tablet ile ödüllendirmişti.

Telsim Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Gür, yeni yarışma hakkında şöyle konuştu: "Hayatın her anında abonelerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla onların ilgiyle takip ettiği spor karşılaşmalarında yarışmalar düzenleyerek heyecanlarına ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Dünya Kupası Finali ile başlattığımız yarışmalarımıza, Türkiye Süper Kupası Finali ile devam ediyoruz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran teknolojileri onlarla buluşturmak vizyonumuzla, bir kişiye Vodafone Smart Tablet hediye edeceğiz. Büyük bir taraftara sahip olan iki güçlü takım Galatasaray ile Fenerbahçe'nin mücadele edeceği dev karşılaşmanın sonucunu, tüm müşterilerimizle birlikte merak ve heyecan içinde bekliyoruz" dedi. Gür ayrıca, sadece spor değil, her alanda gündemin nabzını tutarak, abonelerine sürpriz yarışma, kampanya hazırladıklarını belirten Telsim'in sürprizlerinin devamının geleceği müjdesini de verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.