SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kartal tepeye kondu

Kartal tepeye kondu

Gönyeli Sahası'nda oynanan karşılaşmada rakibini 2-0 yenen Yenicami galibiyete Kenneth ve Behiç'in golleri ile ulaştı

Yayın Tarihi: 24/08/14 09:55
okuma süresi: 2 dak.
Kartal tepeye kondu
A- A A+

Başkentin iki Süper Lig temsilcisi Gönyeli ile Yenicami dün Gönyeli Sahası'nda oynanan hazırlık karşılaşması ile karşı karşıya geldiler. Saat 17.45'de başlayan karşılaşmayı Serkan Durmaz, Evren Karademir ve Cemal Sakallı üçlüsü yönettiler.

Oldukça sıcak bir hava altında oynanan karşılaşmada havanın çok sıcak oluşu özellikle ilk yarıda futbolcuların oyununu olumsuz etkiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında takımlar sahada ideal 11'lerine yakın kadrolarla mücadele ettiler. Her iki takım da ilk yarıda gol yollarında çok fazla etkili olamazken, Yenicami rakibine oranla biraz daha baskılı bir oyun sergiledi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarının henüz başında 47'inci dakikada Kenneth'in golü ile Yenicami 1-0 öne geçti. 67'nci dakikada ikinci yarıda oyuna giren Behiç'in kaydettiği gol maçın skorunu belirledi.
İkinci yarıda gerek Gönyeli gerekse Yenicami takımında yedekteki oyunculara da şans verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.