SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Süper kupa Fenerbahçe'nin!

Süper kupa Fenerbahçe'nin!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa mücadelesi, Soma'da yaşamını yitiren madencilerin ailelerine bağışlanacak geliri ile süper bir amaca hizmet etti, ancak futbol süper olmadı.. Normal süresi, uzatması golsüz biten maçta Süper Kupa penaltılarla Fenerbahçe müzesine gitti..

Yayın Tarihi: 26/08/14 06:57
okuma süresi: 1 dak.
Süper kupa Fenerbahçe'nin!
A- A A+

Soma'daki maden faciası anısına Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Manisa'da oynanan TFF Süper Kupa maçına her iki takımın futbolcuları Soma'da hayatını kaybeden madencilerin çocuklarıyla çıktı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde sarı lacivertli taraftarlar Tarzan ve Gediz tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise Kapalı Tribün ve Spil Tribünü'nde oturdu. Her iki takım taraftarı da müsabakaya yoğun ilgi gösterdi.

Futbolcuların ısınmasının ardından başlarında madenci baretleri bulunan kişiler, saha etrafında takımların bayraklarını taşıdı. Bayrakları taşıyanların üzerindeki tişörtlerde hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın fotoğrafları yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.