SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Lider Kaymaklı'ya takıldı

Lider Kaymaklı'ya takıldı

2014 Bocce Erkekler Ligi lideri Lefkoşa Darts Birliği ile en yakın takipçisi Küçükkaymaklı arasında oynanan derbi karşılaşmasını kazanan Küçükkaymaklı hem lidere ilk mağlubiyetini tattırdı, hem de yeni lider oldu

Yayın Tarihi: 27/08/14 08:05
okuma süresi: 2 dak.
Lider Kaymaklı'ya takıldı
A- A A+

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından düzenlenen 2014 Erkekler Bocce Ligi'nin 4'üncü hafta karşılaşmaları dün (26 Ağustos 2014, Salı) oynandı.

Haftaya lider giren Lefkoşa Darts Birliği (LDB) ile en yakın takipçisi Küçükkaymaklı arasında oynanan derbi karşılaşmasını üç buçuk saat sürdü. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Küçükkaymaklı hem lidere ilk mağlubiyetini tattırdı, hem de yeni lider oldu.

Dördüncü hafta karşılaşmaları sonunda üç takım Küçükkaymaklı, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve LDB, üçer galibiyet ve birer mağlubiyet ile 10'ar puana sahip oldular.

Erkekler Bocce Ligi 4'üncü Hafta Programı:

Deniz Plaza – UKÜ: 1-2

GÜHAD – Çetinkaya: 2-1

Küçükkaymaklı – LDB: 2-1


Erkekler Bocce Ligi Puan Durumu:

Sn.

Takımlar

O

G

M

Puan

1.

K. Kaymaklı T.S.K.

4

3

1

10

2.

L.D.B.

3

3

1

10

3.

U.K.Ü.

4

3

1

10

5.

G.Ü.H.A.D.

4

2

2

8

4.

Deniz Plaza S.K.

4

1

3

6

6.

Çetinkaya T.S.K.

4

0

4

4

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.