SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Burgaç gol istiyor

Burgaç gol istiyor

Hazırlık maçındaki rakibi Düzkaya'yı 2-1 mağlup eden Cihangir'in Teknik Direktörü Burgaç, gol yollarında çoğalmayı başardıkları gün daha iyi olacaklarını dile getirdi.

Yayın Tarihi: 27/08/14 09:12
okuma süresi: 3 dak.
Burgaç gol istiyor
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen K-Pet Süper Lig'in Mesarya temsilcisi Cihangir yeni sezon için çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz gün Düzkaya ile oynanan hazırlık maçında futbolcuların sergiledikleri performans teknik direktör Hasan Burgaç'ı memnun etti. Burgaç, 2-1 Cihangir'in galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulundu.

"Sezonu açalı yaklaşık bir aylık bir süre geçti" diyen Hasan Burgaç, "Yaptığımız çalışmalar ve oynadığımız hazırlık maçlarında takım günden güne iyiye gidiyor. Şu an en büyük eksiğimiz 3'üncü bölge dediğimiz rakip ceza alanı önünde çoğalamıyor olmamız. Çoğalamadığımız için de gol yollarında etkisiz kalıyoruz bunu da başardığımız gün çok daha iyi bir konuma geleceğiz" dedi

Chibuza'yı Düzkaya maçında oynatmadığına dikkat çeken Teknik Direktör Burgaç, "Hafif bir sakatlığı olduğundan riske etmek istemedik. Ayrıca forvette oynattığımız İranlı Milad'ı da beğendim. Anlaşabilirsek üçüncü yabancı olarak onu da kadromuza dahil edip yabancı transferini tamamlamış olacağız. 3-9 Eylül tarihleri arasında İzmir Gölcük'te kampımız olacak. Bu kamp öncesi iki hazırlık maçımız daha olacak. Bugün merhum hakem Ahmet Altınkaya anısına Gönyeli ile bir maç, Cumartesi günü de Yeni Boğaziçi ile bir hazırlık maçı oynayacağız ve durumumuz daha da netleşecek. Çok elzem bir durum olmadıktan sonra başka transferimiz olmayacak ancak duruma göre 1-2 futbolcu da kiralık transfer döneminde transfer yapabiliriz" şeklinde konuştu.

Ligdeki hedeflerini, takımın durumunun şekillendireceğini belirten Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç şöyle konuştu, "Şu an gözlemlediğim kadarıyla iyiye bir gidişimiz vardır. Oynayacağımız iki hazırlık maçı ve İzmir Gölcük kampımızdan sonra durumumuz daha net olacak ve ligde yukarıyı zorlayacak bir duruma geleceğimize inanıyorum."

Cihangir takımı bugün (27 Ağustos 2014, Çarşamba) saat 17.30'da merhum hakemlerimizden Ahmet Altınkaya anısına Gönyeli ile Gönyeli Stadı'nda oynanacak anı karşılaşmasına çıkacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.