SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kupa Cihangir'e gitti

Kupa Cihangir'e gitti

Gönyeli ile Cihangir arasında oynanan ve normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanan karşılaşmada kupanın birincisi penaltı atışları sonunda Cihangir oldu

Yayın Tarihi: 28/08/14 07:59
okuma süresi: 2 dak.
Kupa Cihangir'e gitti
A- A A+

Merhum hakemlerimizden Ahmet Altınkaya anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen anı maçı bu yıl Gönyeli ile Cihangir arasında oynandı. Gönyeli Stadı'nda dün (27 Ağustos 2014, Çarşamba) oynanan karşılaşmada kazanan penaltı atışları sonunda Cihangir oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha üstün bir futbol oynayan Gönyeli devrenin sonlarına doğru Coşkun'un ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda gol için yüklenen Cihangir maçın tamamlanmasına 10 dakika kala penaltı kazandı. Atışı kullanan kaptan Fırat bunu gole çevirince maçın normal süresi 1-1 eşitlikle sonuçlandı ve doğrudan penaltı atışlarına geçildi. Kullanılan atışların tümünü gole çeviren Cihangir Gönyeli'nin bir penaltıyı gole çevirememesi sonucunda 6-4'lük skorla kupanın galibi oldu.

Maçtan sonra düzenlenen ödül töreninde karşılaşmayı yöneten hakemlere ve saha komiserine madalyaları ve her iki takıma kupaları yetkililer tarafından verildi. İkinci olan Gönyeli takımına kupasını MHK Başkanı Sadık Özbilgehan takdim ederken ve birinci olan Cihangir takımına ise kupasını merhumun eşi Yasemin Altınkaya takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.