SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli'den merhaba

Gönyeli'den merhaba

Gönyeli Kulüp Başkanı Mustafa Palaz Gönyeli takımını gençlere emanet ettiklerini söyleyerek Gönyeli halkından da bu gençlere destek olmalarını istedi.

Yayın Tarihi: 30/08/14 09:45
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli'den merhaba
A- A A+

2014-2015 Futbol Sezonu'nda yeniden Süper Ligde mücadele edecek olan başkentin kırmızı-beyazlı ekibi Gönyeli 1 aydan beridir yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor olmasına rağmen resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi.

Gönyeli Stadı'nda saat 17.30'da gerçekleşen açılışta bir kurban kesilerek kanı kulüp başkanı Mustafa Palaz tarafından futbolcuların alınlarına sürüldü. Açılışa gerek genç gerekse A takımdan olmak üzere 50 civarında futbolcu katıldı.

Törende bir konuşma yapan başkan Palaz Gönyeli takımını gençlere emanet ettiklerini dile getirerek Gönyeli halkının da bu gençlere destek olmasını istedi. Özelde Gönyeli'ye genelde ise Kıbrıs Türk Futbolu'na hayırlı bir sezon olmasını dileyen Palaz tüm takımlara başarılar diledi.

Teknik direktör Mustafa Piro ise yaptığı konuşmada yaklaşık bir aydan beridir çalıştıklarını ve bu törenle sezon açılışını resmileştirdiklerini belirterek, futbolcularına güvendiğini ve yeni sezonda ligi tamamlamaları gereken en iyi yerde bitireceklerine inandıkları söyledi.

Konuşmaların ardından A takım ve genç takım oyuncuları ayrı ayrı birer çalışma gerçekleştirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.