SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası yapıldı

Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası yapıldı

Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası'nda Girne Amerikan Üniversitesi sporcularından Elif Töre kadınlarda, İbrahim Pekdoğan ise erkeklerde birinci oldu.

Yayın Tarihi: 31/08/14 09:58
okuma süresi: 2 dak.
Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası yapıldı
A- A A+

Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası dün Masatenisi Federasyon Salonu'nda gerçekleşti.

Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar olmak üzere iki kategoride gerçekleşen dünkü yarışlarda, kadınlar sporcular çift eleme sistemine göre; erkekler sporcular ise, tek eleme sistemine göre mücadele ettiler.

Masa Tenisi Federasyonu 2014-2014 Sezonu'nun ilk Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası'nda Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) sporcularından Elif Töre kadınlarda, İbrahim Pekdoğan ise erkeklerde birinci oldular.

Kadınlar Kategorisi'nde ödül alan dört sporcunun da GAÜ sporcusu olması dikkat çekerken; Erkekler Kategorisi'nde ödül alan dört sporcunun dördü de farklı bir kulüpten oldular.

Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası'nda başarılı olan sporculara ödülleri, final karşılaşmaları sonrasında düzenlenen ödül töreninde verildi.

Ferdi Büyükler Masatenisi Turnuvası'nda dereceye giren sporcular şöyle oldu:

Kadınlar Kategorisi'nde
1.Elif Töre (GAÜ)
2.Bilge Ervandar (GAÜ)
3.Gölgem Kaderli (GAÜ)
3.Dilayda Tuğcan (GAÜ)

Erkekler Kategorisi'nde
1.İbrahim Pekdoğan (GAÜ)
2.Bekir Bekiroğulları (Bekiroğulları)
3.Metin Atan (YDÜ)
3.Eser Erenler (MAPFREE)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.