SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Ramiz: "Başarılı sporcularımızın Türkiye'ye yarışabilmeleri için gereken yapılacaktır"

Ramiz: "Başarılı sporcularımızın Türkiye'ye yarışabilmeleri için gereken yapılacaktır"

Tüfekçi Spor Kulübü'nün kendi içerisinde sorunlar yaşadığının bir gerçek olduğunu söyleyen Triatlon Federasyonu Başkanı Fatin Zorlu Ramiz, "Başarılı sporcularımızın Türkiye'ye yarışabilmeleri için gereken yapılacaktır." dedi.

Yayın Tarihi: 31/08/14 10:02
okuma süresi: 3 dak.
Ramiz: "Başarılı sporcularımızın Türkiye'ye yarışabilmeleri için gereken yapılacaktır"
A- A A+

Triatlon Federasyonu Türkiye'de gerçekleşecek Dünya Triatlon Yarışı'na katılım için çalışmalarını başlattı. Tüfekçi Spor Kulübü ile var olan sorunları nedeniyle yarışmalara katılamayan başarılı sporcuların da bu önemli yarışa katılmalarını istediğini belirten Triatlon Federasyonu Başkanı Fatin Zorlu Ramiz, "Sporcularımızla hiçbir sorunumuz yoktur" dedi.

Tüfekçi Spor Kulübü'nün kendi içerisinde sorunlar yaşadığının bir gerçek olduğunu söyleyen Triatlon Federasyonu Başkanı Fatin Zorlu Ramiz, "Türkiye'ye gidecek sporcularımız, sezon içerisinde aldıkları puanlarla belirleniyor. Bu sporcular arasında, Tüfekçi Spor sporcusu olup da, son iki yarışmamıza katılmayan sporcularımız da var. Başarılı sporcularımızın Türkiye'ye yarışabilmeleri için gereken yapılacaktır" şeklinde konuştu.

Tüfekçi Spor Kulübü'nün kayıttan düşmediği ve halem faal olduğunu anımsatan Ramiz, "Böyle olunca Tüfekçi Spor Kulübü sporcularının ferdi olarak yarıştırma olanağımız yoktur. Ancak KKTC'li sporcular Dünya Şampiyonası'nda Türkiye Lisanlı ile yarışacaklar. Bunun için kulüp lisanslarını ibraz etmeleri gerekecek. Tüm sporcuların kulüplerinden lisanslarını, ayni zamanda kafile başkanı olan basın sorumlusu arkadaşımız teslim alacağından, konu arkadaşların katılımları için hiçbir engel yoktur" dedi ve ekledi "Yeter ki, arandıklarında katılmak istediklerini söylesinler."
Şampiyona Alanya'da

Uluslararası Triatlon Federasyonu (ITU) tarafından düzenlenen Alanya Dünya Kupası ve Gençler Avrupa Kupası yarışmaları 27-28 Eylül tarihlerinde Alanya'da gerçekleşecek.

Triatlon Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yayınlanan sıralamaya göre erkeklerde en iyi 10 ve kadınlarda en iyi 2 sporcu, tüm masrafları federasyon tarafından karşılanmak üzere bu önemli yarışa katılabilecekler.
Sporcular federasyon yetkilileri tarafından 2 Eylül 2014, Salı gününe kadar aranacak ve yarışa gitmeyeceğini söyleyenlerin yerine bir sonraki sıradaki sporcuya teklifte bulunulacak.

13 Yarış

Bir sezon boyunca hemen her aya bir yarış olmak üzere toplam 13 yarış düzenleyen Triatlon Federasyonu, yurt dışına götüreceği sporcuları bu yarışlardan elde ettikleri puanlarla gerçekleşen sıralama ile belirliyor.
Alanya Dünya Kupası ve Gençler Avrupa Kupası yarışmalarına gitme hakkı kazanan 10 erkek ve 2 kadın sporcu şöyle:

Erkekler
1.Murat Çiftçi
2.Ekrem Kaide
3.Berkay Ramiz
4.Cem Dağdelen
5.Çağan Öztuna
6.Yankı Karadağlı
7.Keram Güneşer
8.Kemal Elektrikçi
8.Sermet Buran
9.Murat Mehrübeoğlu
Kadınlar
1.Emine Uluçay
2.Melek Bilge

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.