SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Aslan gibi başladı

Aslan gibi başladı

Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında Bursaspor'a konuk olan Galatasaray, Burak Yılmaz ve Olcan Adın'ın golleriyle ilk haftayı 3 puanla noktaladı.

Yayın Tarihi: 31/08/14 10:27
okuma süresi: 3 dak.
Aslan gibi başladı
A- A A+

Prandelli'nin yeni transferlerden hiçbirine yer vermediği mücadelede Galatasaray, 52. dakikada Burak Yılmaz ve 90. dakikada Olcan Adın'ın golleriyle ilk haftayı kayıpsız geçti.

PRANDELLI'DEN ÜÇ SÜRPRİZ

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Bursaspor maçının ilk 11'inde büyük sürprizler yaptı.
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19:00'daki maçı hakem Halis Özkahya yönetiyor. Yardımcılıklar ise Ekrem Kan ve Kemal Yılmaz..

İtalyan çalıştırıcı, Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasında ilk 11'de oynattığı Olcan Adın, Yasin Öztekin ve

Alex Telles'i Bursa'da yedek oturttu.

3 futbolcu ısınmak için sahaya çıkmadı

CESARE Prandelli, Bursaspor karşısında sürpriz bir ilk 11 sahaya sürerken, Galatasaray'da maç öncesinde 3 oyuncu ısınmak için sahaya çıkmadı. Dünkü maçta Prandelli'nin yedek kulübesinde şans verdiği 6 futbolcudan Olcan Adın, Umut Bulut ve Furkan Özçal 90 dakika öncesinde ısınmaya çıkmadı.

İlk 11 futbolcuların dışında 90 dakika öncesinde yedek futbolculardan Yasin Öztekin, Koray Günter ve Telles sahada ısındı. Sürpriz bir şekilde 11'e alınmayan Olcan ile birlikte Umut ve Furkan ısınma çalışmasında sahada yer almadı.

BURSA'DA GÜNDEM MELO

Galatasaray taraftarları Bursa'da Felipe Melo'ya sahip çıktı. Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in Brezilyalı futbolcuyu kast ederek ''Belediye sokak köpeklerini temizlesin, yoksa bu iş bana kalacak'' demesi gündemden uzun süre düşmezken, Bursa'da da günde Melo'ydu.

Yeşil-beyazlı taraftarlar köpek sesi çıkararak Melo'ya seslenirken, sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız futbolcuya 'I love you Melo' tezahuratlarıyla destek verdi. Brezilyalı futbolcu da kendi taraftarını sevgisine asker selamıyla karşılık verdi. Daha sonra da elini kalbine götürerek yanıt verdi.

Galatasaray taraftarı daha sonra "Felipe Melo'nun askerleriyiz" diye uzun süre bağırdı

YÖNETİM İLGİ GÖSTERMEDİ

Galatasaray yönetimi, Bursaspor maçına ilgi göstermedi. İcra Kurulu Başkanı ve yönetici Emir Sarıgül Bursa Atatürk Stadı'nda takımı yalnız bırakmadı.

PRANDELLİ MANCİNİ'YE ÖZENDİ

Prandelli Bursa maçına çıktığı 11'le geçtiğimiz sezon kadroda yaptığı sürpriz değişikliklerle nam salan Mancini'ye özendi. Süper Kupa maçında Fenerbahçe karşısına sürdüğü ilk 11'den tam 3 futbolcuyu İtalyan teknik adam takımdan kesti.
Prandelli, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya sürdüğü Yasin Öztekin, Olcan Adın ve Telles'i Bursaspor maçında kulübeye yolladı. İtalyan teknik adam Hakan, Yekta ve Bruma'ya görev verirken G.Saray'ın da sahaya 4 yabancı ile takımını sahaya sürdü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.