SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Forest ikinci yarıda açıldı

Forest ikinci yarıda açıldı

Şehit Hüseyin Ruso Stadı'nda oynanan ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu'nun da izlediği karşılaşmayı Fehim Dayı, Ahmet Dayı ve Sertan Alkın hakem üçlüsü yönetti.

Yayın Tarihi: 31/08/14 07:30
okuma süresi: 1 dak.
Forest ikinci yarıda açıldı
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) 2013 – 2014 Futbol Sezonu İkincisi Küçükkaymaklı, dün oynana hazırlık karşılaşmasında, geçtiğimiz sezon 1'inci Lig'e düşen Hamitköy'ü konuk etti.

Şehit Hüseyin Ruso Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fehim Dayı, Ahmet Dayı ve Sertan Alkın hakem üçlüsü yönetti.
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun da izlediği hazırlık karşılaşmasında üstün olan, oyun kuran, yönlendiren ve gol araya taraf Küçükkaymaklı, karşılaşmanın ilk yarısını Tansel Ekingen'in ayağından bulduğu golle 1-0 galip kapattı.
İkinci yarıda oyun üstünlüğünü daha da artıran Küçükkaymaklı, bulduğu gollerle galibiyeti farklı galibiyete yükseltti ve karşılaşmayı 6-1'lik skorla kazandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.