SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Turnuva bitti

Turnuva bitti

7.Mehmetali Ergazi Turnuvası tamamlandı.

Yayın Tarihi: 01/09/14 08:04
okuma süresi: 2 dak.
Turnuva bitti
A- A A+

7.Mehmetali Ergazi halı saha anı futbol turnuvasında önceki akşam oynan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı. Gazi Mağusa Belediyesi'nin ana sponsorluğunda, merhum Mehmetali Ergazi Ailesi'nin katkıları ile gerçekleştirilen 7.Mehmetali Ergazi halı saha anı futbol turnuvası Yıldıray Fenercioğlu'nun şampiyonluğu ile noktalandı.

Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisindeki halı sahalarda oynan 7.Mehmetali Ergazi halı saha anı futbol turnuvası final maçında Yıldıray Fenercioğlu, Dersanem Eğitim Merkezi'ni 8-4 mağlup ederek turnuva şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında ise Mağusa Basın, Famagusta United'ı 7-3 mağlup ederek turnuva üçüncüsü oldu.

Turnuvada Yıldıray Fenercioğlu takımında Akay Toran attığı 17 golle gol kralı oldu. En centilmen takım ise Ergazi İçin Oyna takımı seçildi. 7.Mehmetali Ergazi halı saha anı futbol turnuvası üçüncülük ve final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalya, gol kralı, en centilmen takım ve turnuvaya katkı koyanlara plaketleri merhum Mehmetali Ergazi'nin babası Hüseyin Ergazi, annesi Esen Ergazi, Abisi Mustafa Ergazi, ablası Emine Çimen, yengesi Yüksel Ergazi, yeğeni Mehmetali Ergazi, Polis Müvettişi İlhan Kuş tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.