SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Bruma'ya resmi teklif!

Bruma'ya resmi teklif!

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma'ya Arsenal'in ardından Monaco da talip oldu.

Yayın Tarihi: 01/09/14 08:06
okuma süresi: 1 dak.
Bruma'ya resmi teklif!
A- A A+

James Rodriguez'i 80 milyon euroya Real Madrid'e satan Monaco, henüz onun yerine bir transfer yapmadı. Atletico Madrid'den Cristian Rodriguez'i listesine alan Fransız ekibi Bruma için de harekete geçti.

Foot Mercato'da yer alan habere göre Monaco, Bruma'yı satış opsiyonuyla kiralamak için Galatasaray'a bir teklif sundu. Fakat sarı kırmızılı ekibin henüz bu teklife net bir cevap vermediği belirtiliyor.

19 yaşındaki yıldız oyuncu Portekiz milli takımı teknik direktörü Paulo Bento tarafından da Arnavutluk ile oynanacak olan Avrupa Şampiyonası eleme maçı kadrosuna çağrıldı.

Dün Portekiz basınında yer alan haberde de Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in de Bruma'nın gelişimini yakından takip ettiği yazılmıştı.

Bruma'ya talip olan Monaco'nun adı bir dönem, Galatasaray'ın bir başka yıldızı Wesley Sneijder ile de anılmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.