SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Tahmin etti Tablet kazandı

Tahmin etti Tablet kazandı

Telsim, Türkiye futbol liginin en önemli karşılaşmalarından Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa karşılaşması ile ilgili bir yarışma düzenledi.

Yayın Tarihi: 01/09/14 08:10
okuma süresi: 3 dak.
Tahmin etti Tablet kazandı
A- A A+

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve süper kupanın sahibini bulduğu karşılaşmanın galibi hakkında tahmin yürüten yarışmacılar, favori takımlarının adını KUPA yazıp 5872'ye mesaj gönderdiler ve Vodafone Smart Tablet kazanmak için şanslarını denediler.

Doğru tahmin yürüten kişiler arasında yapılan çekiliş sonucu şeçilen talihli kişi, Ayfer Okan oldu.

Telsim Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Gür'den ödülünü teslim alan Okan, cep telefonu kullanmaya başladığı günden beri Telsim hattı kullandığını belirterek, beklemediği bir anda Telsim tarafından ödüllendirildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

OKAN: TAKIMIM SÜPER KUPAYI, BEN TABLETİ KAZANDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Uzun yıllardan beridir Telsim abonesi olan Okan, Telsim'in servis ve kampanyalarından memnun olduğunu belirtti. Bir Fenerbahçe taraftarı olarak takımının süper kupayı, kendisinin de tableti kazandığı için mutlu olduğunu ifade eden Okan şöyle konuştu: "Daha önce herhangi bir talih oyununundan böyle güzel bir hediye kazanmamıştım. Kazandığımı öğrenince çok şaşırdım. Telsim'e sürpriz bir şekilde bir hediye almanın mutluluğunu bana yaşattığı için teşekkür ederim".

TELSİM'LİLER CORNER PUB'TA SÜPER KUPA HEYECANI'NI BİRLİKTE PAYLAŞTI

Süper Kupa karşılaşmasını doğru tahmin eden bir kişiyi ödüllendiren Telsim, buna ek olarak karşılaşma gününde de sporseverlerin heyecanına ortak oldu. Son iki kupanın galibi Galatasaray ile Türkiye Ligi Şampiyonu Fenerbahçe'nin süper kupa için mücadele ettiği dev karşılaşmayı Corner Pub'da birlikte izleyenler, maç heyecanını Telsim'le paylaştılar. Telsim, mekana gelen Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının fotoğraflarını çekerek, mini bir Telsim çerçevesine yerleştirdi ve "Süper Kupa Hatırası" olarak taraftarlara verdi.

Türkiye futbolunun en önemli karşılaşmalarından biri olan Türkiye Süper Kupası heyecanını aboneleriyle birlikte yaşayan Telsim, daha önce de Dünya Kupası Finalisti'ni doğru tahmin eden bir kişiyi Vodafone Smart Tablet ile ödüllendirmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.