SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Finaller Ataürk'te

Finaller Atatürk'te

Atatürk Stadı gibi bir stat dururken, Süper Kupa finalini başka bir statta oynatmayı düşünmediklerini belirten Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, "Finaller Atatürk Stadı'nda oynanır" dedi.

Yayın Tarihi: 01/09/14 08:12
okuma süresi: 2 dak.
Finaller Atatürk'te
A- A A+

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen 2014 Süper Kupa final karşılaşmasının Atatürk'te oynanacak olmasına tepki gösterenleri cevaplandırmak istemediğini belirten KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, "Finaller Atatürk Stadı'nda oynanır" dedi.

Süper Kupa finalinin Atatürk Stadı'nda oynanacak olmasına, "Yenicami'nin sahasıdır" diyerek karşı çıkan Lefke yönetimini basın aracılığı ile cevaplandırmak istemediğini belirten KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Atatürk Stadı gibi bir stat dururken, Süper Kupa finalini başka bir statta oynatmayı düşünmediklerini belirtti.

"Atatürk Stadı herhangi bir kulübün değil, KTFF'nin stadıdır" diyen Sertoğlu, "Atatürk Stadı'nın zemini hazır olduğu sürece KTFF'nin finalleri bu statta oynanır. Bugün en iyi zemini olan stat Atatürk Stadı'dır. Halı gibi bir zeminde kim oynamak istemez" şeklinde konuştu.

Daha önceki Süper Kupa karşılaşmalarının Güzelyurt Zafer Stadı ve Yeniiskele Cumhuriyet Stadı'nda oynandığının hatırlatılması üzerine ise Sertoğlu, "O yıllarda Atatürk Stadı'nın zemini kötü idi. Bugün çok güzel" cevabını verdi.

2014 Lig Şampiyonu Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) ile 2014 Pepsi Kıbrıs Kupası Şampiyonu Lefke Türk Spor Kulübü'nün karşı karşıya gelecekleri Süper Kupa final karşılaşması 19 Eylül 2014, Cuma akşamı Atatürk Stadı'nda saat 19:00'da oynanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.