SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ekingen şampiyonluk istiyor

Ekingen şampiyonluk istiyor

Küçükkaymaklı'ya gol ümidi ile transfer edilen Tansel Ekingen, "Gol atmak güzel, ancak en güzeli, en zevklisi şampiyonluktur. Küçükkaymaklı'daki hedefim, takımımın şampiyonluğudur" dedi.

Yayın Tarihi: 01/09/14 08:14
okuma süresi: 2 dak.
Ekingen şampiyonluk istiyor
A- A A+

K-Pet Süper Ligi'nde 2014-2015 Futbol Sezonu'nda yeşil siyahlı ekip Küçükkaymaklı formasını giyecek olan golcü futbolcu Tansel Ekingen, ilk hazırlık karşılaşmasında golünü atmayı başardı.

Küçükkaymaklı'ya gol ümidi ile transfer edilen Tansel Ekingen, Hamitköy karşında ilk 45 dakikada sahada kaldı ve bu 45 dakikada gol atan tek futbolcu olmayı başardı.

4 aydır topa vurmadığını belirten Ekingen, "Düz koşu ve salon çalışması yaptım. Ancak henüz hazır değilim" dedi.

Yeni takım arkadaşları ile henüz bir birlerine alışma sürecinde olduklarına dikkat çeken golcü futbolcu Tansel Ekingen, "Tüm takım arkadaşlarım bana sıcak davranıyor. Futbol bir takım oyunu, tüm takım bunu biliyor ve birlikte başarılı olacağız" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon 22 gol attığını, 2014-2015 Futbol Sezonu'nda bu sayının artıp artmayacağının sorulması üzerine ise Ekingen, "Gol atmak güzel. Tabii ki gol atmak isterim. Ancak en güzeli, en zevklisi şampiyonluktur. Küçükkaymaklı'daki hedefim, takımımın şampiyonluğudur. Atacağım gollerle Gol Kralı olmak değil, takımının şampiyonluğuna katkı koymak istiyorum" dedi.

Tansel Ekingen geçtiğimiz sezon attığı 22 gol ile Ersin Sonay ve Kasım Tağman'dan sonra K-Pet Süper Lig'de en çok gol atan üçüncü futbolcu olmuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.