SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gençler'in kampı başladı

Gençler'in kampı başladı

Süper ligin yeni ekiplerinden Gençler Birliği 1.hazırlık dönemini tamamlamasının ardından 1.hazırlık dönemi hazırlıklarına kamp çalışması ile devam ediyor.

Yayın Tarihi: 02/09/14 08:39
okuma süresi: 2 dak.
Gençler'in kampı başladı
A- A A+

İskele'nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler birliği 1-5 Eylül kampı dün öğlen başladı. Alsancaktaki River Side'da 5 günlük kampı başlayan Gençler Birliğinde kafilede Bilal Dericioğlu başkanlığında 1 yönetici 1 malzemeci, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş ve 22 futbolcu yer alıyor. Kamp süresi boyunca günde çift idman yapan Gençler Birliği bugün Mustafa Özkayım stad'ında 2.lig ekiplerinden Ozanköy ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Lige yönelik olarak devam eden kamp çalışması 5 Eylül Cuma günü tamamlanırken son gün 1.lig ekiplerinden Düzkaya ile Nihat Bağcıer stad'ında hazırlık maçı ile kamp tamamlanacak. Kamp ortamının çok iyi olduğunu belirten Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini, hotel yetkilileri kafile ile yakından ilgilenmesi, ulaşımın sağlanmasından dolayı teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.