SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Bisikletcilerimiz Avusturya'da başarılı oldu

Bisikletcilerimiz Avusturya'da başarılı oldu

Bisiklet Federasyonu sporcuları Avusturya'da düzenlenen 16. Dünya Şampiyonası yarışlarında başarılı sonuçlar elde etti.

Yayın Tarihi: 08/09/14 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Bisikletcilerimiz Avusturya'da başarılı oldu
A- A A+

Avusturya'da gerçekleşen yarışlarda İnsel Paralik'in kafile başkanlığını yaptığı ekipte yönetici olarak Erdal Palaz, sporcu olarak Kudret Güloğlu, Arda Alibaba, Besim Tel, Soner Akbaş, Berkem Karayeğen ve bayan sporcu olarak Yağmur Aydındağ bulunuyor.

Sporcularımız iki gün boyunca yarıştığı Dünya Şampiyonasında ilk gün Cross Country ikinci gün ise Maraton yarışlarına katıldı.

Sporcularımız başarılı oldu

1141 sporcunun yarıştığı yarışlarda sporcularımız ilk yapılan Cross Country yarışlarında Soner Akbaş ikinci, Berkem Karayeğen de üçüncü olurken bayan sporcu YağmurAydındağ altıncı Arda Alibaba onaltıncı, Besim Tel ise onyedinci oldu.

İkinci gün yapılan Maraton yarışlarında ise Berkem Karayeğen üçüncü, Soner Akbaş altıncı, Yağmur Aydındağ ise onuncu oldu.

Gelecek yıl ücretsiz katılacaklar

Avusturya'da gerçekleşen yarışlarda dereceye giren KKTC ekibi gelecek yıl yapılacak şampiyonaya ücretsiz davet aldı. Organizasyon komitesi ücretsiz katılım davetini KKTC ekibine verdi.

En centilmen takım KKTC

Organizasyonda ayrıca KKTC ekibi şampiyonanın en centilmen ekibi seçilerek kürsüye çağrıldı. Kürsüde en centilmen takım ödülü KKTC'li sporculara yetkililer tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.