SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Gençler Kotak anısına oynayacak

Gençler Kotak anısına oynayacak

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, bu yıl dört takımın mücadele edeceği İsmet Kotak U14 Anı Turnuvası'nın gelecek yıl sekiz takımla düzenlenmesini istedi ve takımların eşleşmelerini belirleyen kuraları çekti.

Yayın Tarihi: 09/09/14 08:11
okuma süresi: 2 dak.
Gençler Kotak anısına oynayacak
A- A A+

İsmet Kotak'ı Anma Komitesi tarafından düzenlenen İsmet Kotak U14 Anı Turnuvası'nın kuraları dün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Lokali'nde çekildi.

Merhumun oğulları Serhan Kotak ve Tonguç Kotak ile birlikte, turnuvaya katılan takım antrenörlerinin de hazır bulunduğu kura çekilişi seremonisi spor basının önünde gerçekleşti.

Yaptığı konuşmada turnuvadan övgü ile bahseden Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, bu yıl dört takımın mücadele edeceği İsmet Kotak U14 Anı Turnuvası'nın gelecek yıl sekiz takımla düzenlenmesini istedi ve takımların eşleşmelerini belirleyen kuraları çekti.

İsmet Kotak'ı Anma Komitesi, Başkan Sertoğlu'nun önerisini olumlu buldu ve İsmet Kotak U14 Anı Turnuvası'nın seneye U14 Ligi'ni ilk sekiz sırada tamamlayan takımların katılımı ile düzenleyeceklerini açıkladı.

12-13 Eylül 2014 tarihlerinde Lefkoşa'daki Yusuf Kaptan Sahası'nda gerçekleşecek İsmet Kotak U14 Anı Turnuvası'nda Küçükkaymaklı; Yenicami Ağdelen Kulübü; Doğan Türk Birliği ve Dumlupınar U14 (2000+doğumlular) takımları mücadele edecek.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun yaptığı çekiliş sonrası turnuvanın programı şöyle oldu:

12 Eylül 2014, Cuma

Saat 17:30'da Küçükkaymaklı – Doğan T.B.

Saat 19:30'da Dumlupınar – Yenicami Ağdelen Kulübü

13 Eylül 2014, Cumartesi

Saat 17:30'da Üçüncülük Karşılaşması

Saat 19:30'da Final Karşılaşması

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.