SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cabova maçı ciddiye alıyor

Cabova maçı ciddiye alıyor

Sezona hazırlık çalışmalarının hızlandığına dikkat çeken Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, 13 Eylül Cumartesi günü Güzelyurt'taki Zafer Stadı'nda oynanacak olan KTSYD Kupası'ndan önce ligi düşündüklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 09/09/14 08:18
okuma süresi: 2 dak.
Cabova maçı ciddiye alıyor
A- A A+

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KTSYD Kupası'nı oynayacak iki takımdan biri olan Küçükkaymaklı'nın Teknik Direktörü Fırat Canova, karşılaşma için "Ciddi bir hazırlık maçı" dedi.

Rakipleri Doğan Türk Birliği'nin çok iyi bir takım olduğunu ve karşılaşmanın spor yazarları ve KTSYD'ye yakışır bir karşılaşma olacağına emin olduğunu söyleyen Teknik Direktör Canova, "Bu turnuvaya KTSYD'ye saygı çerçevesi katılım kararı aldık" şeklinde konuştu.

2014-2015 Futbol Sezonu'nun başlamasına bir aydan az bir süre kaldığını ve tüm takımların hazırlık çalışmalarının hızlandığına dikkat çeken Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, 13 Eylül Cumartesi günü Güzelyurt'taki Zafer Stadı'nda oynanacak olan KTSYD Kupası'ndan önce ligi düşündüklerini söyledi.

"Eksikliklerimizi göreceğimiz son maçlardan biri" diyen Fırat Canova, "Neticesinden ziyade, eksikliklerimizi görme açısından güzel bir hazırlık maçı olacak. Ne var ki, bizim hedefimiz KTSYD Kupası değil, 2014 – 2015 K-Pet Süper Ligi'dir" şeklinde konuştu.

Doğan Türk Birliği ile Küçükkaymaklı'nın karşı karşıya gelecekleri KTSYD Kupası karşılaşması saat 16:30'da başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.