SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Sertoğlu: "Çalışarak daha iyi olacaklar"

Sertoğlu: "Çalışarak daha iyi olacaklar"

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) düzenlediği 2014-2015 futbol sezonu Hakem ve Gözlemci Semineri'nde dün resmi açılış gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 12/09/14 07:01
okuma süresi: 2 dak.
Sertoğlu: "Çalışarak daha iyi olacaklar"
A- A A+

Seminerde konuşan MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, hakemlikte yeni bir değişim olacağını, yeniliklerin sancılı olduğunu söyledi. Hakemlerin problem çıkaran değil, çözen kişi olduklarını vurgulayan Özbilgehan atletik testlerde beklemedikleri bir sonuç çıktığını, hatalı olduklarını ancak 24 Eylül'de yapılacak mazeret sınavında hakemlerin başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Seminerde bir konuşma yapan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen hakemler atletik testten çıkan sonuca değinerek hatalarını kabul etmeleri gerektiğini, hakemlerin çalışarak daha iyi olacaklarına inandığını söyledi.

Seminerin bugünkü kısmında resmi açılış gerçekleştirilecek. İlk oturumda Prof. Dr. Turgay Biçer "Hakem Olmanın Önemi ve Liderlik" konusunu irdeledi. Öğleden sonraki oturumda Hamza Işın, Seminer programının ve amacının anlatılması, Oyunun yeniden başlatılması ve disiplin uygulamalarını hakemlere aktardı. Akşam üzeri ise Esat Eriş kural değişiklikleri ile ilgili oturumda katılımcılarla sunum gerçekleştirdi. Seminer bugün tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.