SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Netbir İnternet Minikler Ligi başlıyor

Netbir İnternet Minikler Ligi başlıyor

Geçen yıl Netbir İnternet'in katkıları ile Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Netbir İnternet Minikler Ligi bu yıl da Netbir İnternet sponsorluğunda 12 Eylül Cuma akşamı oynanacak 1. Ayak ve 13 Eylül Cumartesi günü oynanacak 2. ve 3. ayak maçları ile başlıyor.

Yayın Tarihi: 12/09/14 08:43
okuma süresi: 2 dak.
Netbir İnternet Minikler Ligi başlıyor
A- A A+

Bu amaçla Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu ile Netbir İnternet Şirketi arasında Federasyon binasında düzenlenen törenle bir protokol imzalandı.

Protokole Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu adına Başkan Mustafa Bekiroğulları, Netbir İnternet Şirketi adına Şirket Direktörü Ali Çırakoğlu imza koydular.

Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları yaptığı katkılardan dolayı Netbir İnternet Şirketi Direktörü Ali Çırakoğlu'na teşekkür ederken, Netbir İnternet Şirketi Direktörü Ali Çırakoğlu ise spora özellikle minik sporculara katkı koymanın kendisine ayrı bir gurur verdiğini belirtti. Geçen yıl yaptıkları katkı ile gerçekleşen maçlarda minik minik sporcuların maç heyecanını görmenin kendilerini mutlu ettiğini, bu yıl ve ileriki yıllarda da bu mutluluğu yaşamak istediklerini dile getirerek tüm katılan takımlara başarılar diledi.

12 Eylül Cuma akşamı saat 18:00'de oynanacak 1. Ayak ve 13 eylül Cumartesi günü saat 10:00 ve 12:00'de oynanacak 2. ve 3. Ayak Maçlarının programı şöyle;

Netbir İnternet Minik Kızlar Ligi

12 Eylül 2014

1. Ayak

Karşıyaka - GAÜ

Anafartalar - LTB

Girne Spor Birliği - MGA

13 Eylül 2014

2. Ayak

GAÜ - Girne Spor Birliği

Karşıyaka- Anafartalar

LTB - MGA

3. Ayak

Girne Spor Birliği - LTB

GAÜ - Anafartalar

Karşıyaka - MGA

Netbir İnternet Minik Erkekler Ligi

12 Eylül 2014

1. Ayak

YDÜ - Girne Spor Birliği

Karşıyaka - MGA

Levent Spor - Mapfree

13 Eylül 2014

2. Ayak

Girne Spor Birliği - Levent Spor

YDÜ - Karşıyaka

MGA - Mapfree

3. Ayak

Levent Spor - MGA

Girne Spor Birliği - Karşıyaka

YDÜ - Mapfree

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.