SPOR
okuma süresi: 1 dak.

İsmet Kotak anısına başkent derbisi

İsmet Kotak anısına başkent derbisi

İsmet Kotak anısına oynanan turnuvanın ilk günün de Küçük Kaymaklı ve Yenicami finale yükseldi.

Yayın Tarihi: 13/09/14 09:33
okuma süresi: 1 dak.
İsmet Kotak anısına başkent derbisi
A- A A+

Kıbrıs Siyasetine damga vuran isimlerden İsmet Kotak anısına gerçekleştirilen U14 anı turnuvasında Küçük Kaymaklı ile Yenicami finale yükseldi.

Lefkoşa Yusuf Kaptan Sahası'nda oynanan ilk maçta Küçük Kaymaklı Doğan Türk Birliği'ni 2-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Gecenin ikinci maçında ise Yenicami , Dumlupınar'ı ayni skorla 2-0 mağlup ederek finalde Küçük Kaymaklı'nın rakibi oldu.

Final ve üçüncülük maçları bugün

Turnuvada final ve üçüncülük maçları bugün oynanacak. Saat 17.30'da üçüncülük maçında Doğan Türk Birliği ile Dumlupınar karşı karşıya gelirken saat 19.30 da ise Küçük Kaymaklı ile Yenicami Turnuvada kupayı kazanabilmek için mücadele edecek.

Turnuva sonunda düzenlenecek ödül töreninde katılan tüm takımlara da kupa ve madalyaları İsmet Kotak'ın ailesi tarafından verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.