SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Beşparmak, ayni Beşparmak değil

Beşparmak, ayni Beşparmak değil

Hentbol Federasyonu Başkanı Ozan Beysan, "Bugün Türkiye'ye gidecek olan Beşparmak Hentbol Takımı, yakın geçmişte federasyonumuzun oluşturduğu takımla ayni değil"

Yayın Tarihi: 22/09/14 09:02
okuma süresi: 2 dak.
Beşparmak, ayni Beşparmak değil
A- A A+

(AHA) Hentbol Federasyonu Başkanı Ozan Beysan, bugün (22 Eylül 2014, Pazartesi) Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi'ne katılmak üzere Türkiye'ye gidecek olan Beşparmak Hentbol Takımı'nın, bildiğimiz KKTC Beşparmak Hentbol Takımı ile bir ilgisi olmadığını açıkladı.

Hentbol Federasyonu Başkanı Ozan Beysan, bir süre önce KKTC Hentbol Federasyonu tarafından kurulan ve Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden KKTC Beşparmak Hentbol Takımı ile bugünkü takımın hiçbir bağlantısı olmadığını söyledi. Beysan, "Bugün Türkiye'ye gidecek olan Beşparmak Hentbol Takımı, yakın geçmişte federasyonumuzun oluşturduğu takımla ayni değil" dedi.

Ayni açıklamayı Türkiye Hentbol Federasyonu'na da yaptığını, Spor Dairesi Müdürü'nün de katkı yapmadan önce kendisini arayıp bilgi aldığını belirten Başkan Ozan Beysan, "Bugünkü Beşparmak Hentbol Takımı, aslında ismini değiştiren Lefkoşa Güreş Kulübü'dür" şeklinde konuştu.

Antrenörlüğünü Turgut Çevirgen'in yaptığı Beşparmak Hentbol Takımı, Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi A1 Grubu'nda bir hafta süreyle 25 Eylül 2014 tarihine kadar mücadele edecek olduğuna da dikkat çeken Beysan, bu takımın sporcularının KKTC Hentbol Federasyonu lisansları ile

Türkiye Erkekler Bölgesel Ligi A1 Grubu'nda Beşparmak, İstanbul Bahçeşehir, İstanbul Beykoz, Tekirdağ Gençlik ve Yalova Belediyesi takımları bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.