SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Dünya çapında atletler geliyor

Dünya çapında atletler geliyor

Federasyonlar, Uluslararası Dr.Fazıl Küçük Oyunları için hazırlıklarını sürdürürken geçmiş yıllarda oyunlara Dünya, Avrupa ve Olimpiyat madalyalı sporcularla büyük prestij katan atletizmde yarışların 26 Eylül'de yapılacağı açıklandı.

Yayın Tarihi: 23/09/14 08:01
okuma süresi: 1 dak.
Dünya çapında atletler geliyor
A- A A+

Atletizm Federasyonu, Dr.Fazıl Küçük Oyunları'nın bu yılki organizasyonunda yine Dünya, Avrupa ve Olimpiyat madalyalı sporcuları konuk etmeye hazırlanıyor.

Oyunlarda büyük ilgi gören atletizmde müsabakalar 26 Eylül'de 15:00-17:00 saatleri arasında Lefkoşa Atatürk Stadı'nda yer alacak.

Aralarında Türk vatandaşlığına geçen Azeri asıllı sprinter Ramil Guliyev'in de bulunduğu konuk atletler bugünden itibaren adada olacak.

Bu konuda, BRT SPOR'un sorularını yanıtlayan Atletizm Federasyonu Başkanı Ersin Doğaç, 3 adımda Dünya Şampiyonluğu bulunan atletin de bu akşam ülkemizde olmasının beklendiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.