SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Hedefler hep ileriye taşınıyor!

Hedefler hep ileriye taşınıyor!

Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, "Yetenekli sporcularımıza, istikrarlı plan ve programlarımızla katkıda bulunuyoruz. Hedefleri her zaman daha ileriye taşıyoruz"

Yayın Tarihi: 23/09/14 10:15
okuma süresi: 3 dak.
Hedefler hep ileriye taşınıyor!
A- A A+

Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Kıbrıslı Türk sporcuların Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu lig ve turnuvalarında elde ettikleri başarılan tesadüf olmadığını açıkladı.

Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, "Yetenekli sporcularımıza, istikrarlı plan ve programlarımızla katkıda bulunuyoruz. Onların yetenekleri biliyor, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında bu yeteneklerini ortaya koyacak organizasyonlara katkı koyuyoruz" dedi.

Bu sezon TVF Plaj Voleybolu Şampiyonası 6 sporcumuz Buğra Eryıldız; Girol Eryıldız; Kemal Şah; Devrim Alibaba; Ali Osman Nurettin ve Kemal Derebey olmak üzere 6 sporcumuzun mücadele ettiğini belirten Enver Kaya, 6 sporcunun 17 kez şeref kürsüne çıktığını anımsattı.

Kıbrıslı Türk voleybolcularının 2001 yılından beri Türkiye'de mücadele ettiklerini belirten Başkan Kaya, "gerek büyüklerde ve gerekse 20 yaş altında birçok başarımız var. 20 Yaş Altı Kategorisi'nde 2007 ve 2008 yıllarında hem erkekler, hem kızlarda şampiyonluklarımız var" dedi.

Hedeflerini daima daha taşıdıklarını ve bugünkü başarının etkenlerinden birinin de bu olduğunu vurgulayan Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, "Geçen yıl üç sporcumuz Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası'nda, bu yıl ise iki sporcumuz Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda mücadele etti. Önümüzdeki yıldaki hedefimiz Dünya Voleybol Şampiyonası'nın etaplarında mücadele etmek olacaktır" şeklinde konuştu.

Bu hedeflere yönelen sporcularımızın başarıları yanında, başarılı sporcuların sayısının da artacağına inanan Enver Kaya, KKTC Voleybol Federasyonu'nun maddi kaynaklarını etkin ve yerinde kullandığını, yurt dışı turnuvalara giden tüm sporcuların bilet paralarının federasyon tarafından karşılandığını açıkladı.

Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, görevde olduğu süre içerisinde 100 turnuva düzenlediğini ve 400 bin Türk Lirası para ödülü verildiğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.