SPOR
okuma süresi: 1 dak.

İkinci tur oynanıyor

İkinci tur oynanıyor

KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası'nın 2'nci tur karşılaşmaları bu akşam Lefkoşa Golden Tulip Otel'de oynanacak.

Yayın Tarihi: 23/09/14 10:30
okuma süresi: 1 dak.
İkinci tur oynanıyor
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu'nun (KKSF) düzenlendiği KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası'nın ikinci tur karşılaşmaları bu akşam oynanıyor.

50 sporcunun mücadele ettiği ve 11 tur üzerinden düzenlenen KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası'nın ikinci tur karşılaşmaları Lefkoşa Golden Tulip Otel'de saat 19:00'da başlayacak.

Deniz Plaza'nın desteklediği, Lefkoşa ve Gazimağusa'da gerçekleşecek olan şampiyonanın bu akşamki ayağında Baş Hakemliği Hasan Akgün, yardımcılıklarını Halil Şentuğ ve Emine Eşan yapacaklar.

Geçtiğimiz yılın şampiyonu Cengiz Hasman, KKTC 2014 M. Kemal Deniz Genel Satranç Şampiyonası'nın da en büyük favorilerinden biri olarak gösteriliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.