SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Eliz kampta

Eliz kampta

<p><span style="font-size: small;">Birçok şampiyonlukla sezonu kapatan ve kısa bir süre Kıbrıs'a gelerek ailesi ile küçük bir tatil yaptıktan sonra eğtimine ve çalışmalarına devam etmek üzere İngiltere' ye geri dönen ülkemizin başarılı tenisçisi Eliz Maloney Yorgancı, yeni sezona iyi başladı.</span></p>

Yayın Tarihi: 26/09/14 08:03
okuma süresi: 2 dak.
Eliz kampta
A- A A+

Eliz, Büyük Britanya'daki en başarılı ve yetenekli 14 yaş, 5 bayan genç tenisçinin davet edildiği ve "Yetenek Avcıları" tarafından büyük bir dikkatle izlenen kampa davet edildi.

Eliz tüm günü kapsayan kamp süresince, profesyonel tenis koçları tarafından tüm teknik vuruşları, oyun kurabilme becerileri, fiziksel özelliklerin yanı sıra, mental olarak da izlenecek ve bu organizasyon tarafından yetenekleri kapsamında A, B ve C kategorilerine ayrılarak değerlendirilecektir.

Son üç yıldır özel davetle "Yetenek Avcıları Kampları" na davet edilen Eliz, tüm kamplarda da büyük beğeni toplayarak 'A' almış ve gelecek vaat eden tenisçiler arasında en yüksek yeteneğe sahip olduğunu, resmi bir kuruluşun organizasyonu kapsamında ispat etmişti.

Son üç yıldır, küçük yaşına rağmen ailesinden ve ülkesinden uzakta çalışmalarına büyük bir olgunlukla ve azimle devam eden Eliz, bu yılkı amacım "Junior Wimbledon" da oynamak diyor. Eliz kendisine her zaman destek veren Arden Gıda Ltd, Atakom Ticaret Ltd, Gıda Şirketi Ltd, Metgin Ltd ve Oero Trading Ltd direktörlerine teşekür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.