SPOR
okuma süresi: 2 dak.

İlk yarış 15:00'de

İlk yarış 15:00'de

<p><span style="font-size: small;">Dr. Küçük Atletizm Şampiyonası'nda yarışacak atletler dün saat 16:00'da Atatürk Stadı'nda bir araya geldi. Kimileri çalıştı, kimileri güneşlendi. Şampiyona bugün saat 15:00'de başlayacak</span></p>

Yayın Tarihi: 26/09/14 08:06
okuma süresi: 2 dak.
İlk yarış 15:00'de
A- A A+

Dr. Küçük Uluslararası Spor Oyunları'nın ilk şampiyonası olan Dr. Küçük Atletizm Şampiyonası bugün saat 15:00'de başlıyor.

Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, Kıbrıslı Türk atletlerin Türkiye; Rusya; Ukrayna; Beyazrusya; Estonya; Kazakistan; Maceristan; Slevonya ve Nijerya'dan gelen sporculara yarışama olanağı bulacağı şampiyona Atatürk Stadı'nda gerçekleşecek.

Dr. Küçük Atletizm Şampiyonası'nda yarışacak atletler dün saat 16:00'da Atatürk Stadı'nda bir araya geldi. Kimileri çalıştı, kimileri güneşlendi.

Dr. Küçük Atletizm Şampiyonası'na 10 atletle en geniş katılımı gösteren Türkiye Atletizm Federasyonu, Atatürk Stadı'nda hatıra fotoğrafları çektirdi.

Atletlerin otellerine dönüş yapmalarının ardından KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ersin Doğaç ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile bazı sporcuların da katılığı bir basın toplantısı düzenlendi.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu'nda saat 18:30'da başlayan basın toplantısında önce iki federasyon başkanı tarafından basına şampiyona hakkında bilgiler verildi, ardından sporcular kendilerini tanıtıp, basının sorularını yanıtladılar.

Basın toplantısında, dünyaca ünlü Rus atlet Ekaterine Kenova'ya sürpriz bir doğum günü kutlaması da yapıldı. Kadınlar Üç Adın Atlama Şampiyonu Ekaterine Kenova, aldığı çiçeklerle pastaya üflerken, mutluluğunu saklayamadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.